Brandstoffen

Kwalitatieve brandstoffen

Over de brandstoffen van Groep Loncke

Bij Groep Loncke kiezen we voor kwalitatieve brandstoffen die moeiteloos aan uw eisen voldoen. Onze brandstoffen kunnen zowel afgehaald als geleverd worden, waarbij we geen onderscheid maken tussen grote en kleine afnames.

Wij leveren onze brandstoffen ook aan huis en gaan daarbij steeds een stapje verder. Zo leveren we de pellets en steenkool niet op de stoep, maar op de door de klant aangeduide plaats. Dankzij onze ruime stock kunnen we uiterst snel brandstoffen leveren. De levering van brandstoffen gebeurt op afspraak, maar kan ook tijdens de maandelijkse rondgang op zaterdagnamiddag. Daarnaast rekent u bij pellets, steenkool en hout op extra scherpe zomerprijzen.

Groep Loncke - Brandstoffen - Badger pellets

Hoog rendement

Pellets

Wij verkopen en leveren pellets van de merken Badger Din+ en Woodies Din+. Het gaat om kwalitatieve pellets met hoog rendement, een laag vochtgehalte en verpakt in zakken van 15 kilogram. Ze zijn eveneens verkrijgbaar per pallet van 65 zakken. De prijs is seizoensgebonden, maar we stellen jaarlijks een extra scherpe zomerprijs vast om uw voorraad alvast aan te leggen. U kunt de pellets zelf afhalen of een beroep doen op onze snelle levering waar of wanneer ook, dat is onze topprioriteit. Bij ons geen traditionele ‘op de stoep levering’: Wij plaatsen de zakken met de hand op de door u aangeduide plaats.

– Badger Din+
– Woodies Din+

Kwalitatiefste steenkool op de Belgische markt

Steenkool

Alle mogelijke vormen van steenkool zijn verkrijgbaar bij Groep Loncke in Vollezele. Onze steenkool is afkomstig uit het Duitse Ibbenbüren en behoort tot de kwalitatiefste steenkool die op de Belgische markt verkrijgbaar is. De steenkool zit verpakt in zakken van 25 kilogram (40 zakken per pallet). De prijs is seizoensgebonden. Tijdens de zomer koopt u de steenkool aan extra scherpe prijzen. Ook bij steenkool plaatsen we de zakken met de hand op de gewenste plaats.

 • Antraciet 20/30
 • Antraciet 12/22
 • Antraciet 30/50
 • Futran 20/30
 • Futran 12/22
 • Futurex 20/30
 • Ook steenkoolbriketten en eierkolen

Brandstof van topkwaliteit

Hout en houtskool

Voor uw houtkachel kunt u bij ons eiken- en beukenhout in verschillende verschijningsvormen kopen. De losse levering van houtblokken (vrije keuze qua lengte van houtblokken), verpakte houtstapels of zelfs houtstammen zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van aanmaakhout en uiterst kwalitatieve houtskool (zakken van 10 kilogram).

 • Eiken- en beukenhout
  (stam, houtstapel of losse levering)
 • Aanmaakhout
 • Houtskool in zakken van 10 kg

Gasflessen voor elk doel

Gasflessen

Voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik vindt u bij Groep Loncke gasflessen. Ze komen in grote en kleine uitvoeringen. De gasflessen kunnen worden opgehaald of geleverd. Meestal geven we de voorkeur aan gebundelde gasleveringen, zo is er de maandelijkse levernamiddag iedere eerste zaterdag van de maand. Maar ook leveringen op afspraak behoren tot de mogelijkheden.

Gemakkelijke vulling

Lamppetroleum

Lamppetroleum is beschikbaar in de gewenste hoeveelheid. U kunt zelf uw bidon meenemen, maar wij vullen ook graag onze standaardbidons van 25 liter. Daarnaast is levering op afspraak of levering tijdens onze georganiseerde rondgang mogelijk.

Betrouwbare brandstofleveringen

Stookolie

Zowel voor de levering van stookolie als diesel en petroleum komen onze bulkwagens graag bij u langs. We leveren snel en efficiënt en communiceren graag vooraf over de prijzen. Zowel kleine afnames als grote afnames behoren tot de mogelijkheden. Het afhalen van stookolie is niet mogelijk.

Wilt u een van onze brandstoffen laten leveren of een offerte op maat ontvangen?

Contacteer ons om een leveringsafspraak te plannen
of u in te schrijven voor onze maandelijkse rondgang.