Kachels en inbouwhaarden

Ontdek kwaliteit en functionaliteit

Pelletkachels

Bij Groep Loncke in Vollezele kan u terecht voor MCZ, Edilkamin, Austroflam en Stove Italy. Het gaat om Italiaanse & Oostenrijkse  merken die uitblinken op het vlak van kwaliteit. Er zijn verschillende modellen en stijlen aanwezig, waarbij ook de functionaliteiten verschillen.

Van eenvoudige pelletkachels tot kachels die u met de smartphone kan bedienen: het kan allemaal. In elk geval zijn er een aantal zaken waarmee U rekening moet houden voor het kiezen van een juiste kachel. Daarom gaan wij van Groep Loncke een stapje verder en begeleiden we u graag doorheen het keuze- en aankoopproces.  Indien het nodig of gewenst is kan een plaatsbezoek doorgaan.

Knisperende warmte

Houtkachels

Ook voor de aankoop van hout- en steenkoolkachels kunt u bij Groep Loncke in Vollezele terecht. Wij verkopen hout- en steenkoolkachels van uiteenlopende merken zoals Jide, Saey, Dovre, Termatech en zoveel meer… De keuze is gigantisch en ook hier zijn er een aantal zaken waaraan u dient te denken. Aarzel dus niet om een van onze experts aan te spreken en u te laten adviseren.

Het beste van twee werelden

Duo - Hout/Pellet

De efficiëntie van het branden met pellets en het authentieke van het branden met hout! Onze Duo-kachels van Austroflamm kunnen het. Ze staan toe te branden met hout en pellets in dezelfde kachel en dezelfde verbrandingsruimte!

Onze merken

Warmte op maat

Andere kachel of inbouwhaard kopen?

Vervolgens kunt u bij Groep Loncke ook terecht voor de aankoop van mazoutkachels (Wellstraler) en inbouwmodellen. Voor alle eerdere genoemde merken beschikken wij over inbouwmogelijkheden. Wij helpen u graag, ook wanneer het nodig is om gelijktijdig uw bestaande schouw te vervangen of te reinigen.

Maximaal comfort met pellet centrale verwarming

Centrale verwarming op pellets

Centrale verwarming op pellets? Dit is mogelijk! Een bestaande installatie vervangen door een pelletketel die dient voor het opwarmen van radiatoren, alsook voor het maken van warm sanitair water, is geen enkel probleem. De ketel kan worden geplaatst met of zonder extra pelletreservoir. Wenst u meer informatie, twijfel dan niet om contact op te nemen, zodat we jullie kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons aanbod.

Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Groep Loncke - kachels en inbouwhaarden - herstellingen

Van onderhoud tot noodherstel

Snelle hersteldienst

Sebastien & Erwin staan dag en nacht klaar om problemen met eender welke oorzaak of van eender welke grootte te komen oplossen. Geen probleem gaan we uit de weg of is te groot. Onze onderhouden zorgen ervoor dat het niet tot grote problemen komt. Vraag nu uw jaarlijks onderhoud aan.