Nieuws

Maandag 20/05/24

Jaarmarkt Herne

Kom ons bezoeken tijdens de jaarmarkt van Herne. Je vindt onze stand op de Edingsesteenweg ter hoogte van het OCMW. Een greep uit ons aanbod van buitenhaarden, pelletkachels en houtkachels zullen er te zien zijn. Bovendien kan je profiteren van verschillende jaarmarktacties!

25/04/2024

Vernieuwde website

Met trots stellen we jullie onze nieuwe website voor. Hierop vinden jullie een overzicht van wie wij zijn en wat wij doen. Breng onze website regelmatig een bezoekje om op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden, acties en promoties.

Kachels in actie

Bezoek onze showroom te Vollezele en ervaar de warmte van verschillende kachels. Wij adviseren u graag om de juiste keuze te maken.

Vrijdag 15/09/23 tot en met zondag 17/09/23

Opendeurweekend

We zijn er klaar voor! Kom de laatste nieuwe modellen ontdekken in onze showroom! Wees allen welkom. We helpen je graag verder.

Maandag 29/05/23

Jaarmarkt Herne

Naar jaarlijkse traditie kan je ons vinden op de Jaarmarkt van Herne.

September 2021

Opening nieuwe locatie in Vollezele

Door de nood aan meer ruimte gingen we op zoek naar een nieuwe locatie. Deze vonden we in Vollezele en in september 2021 openden we hier dan ook de deuren van onze gloednieuwe toonzaal waar verschillende kachels en haarden te bewonderen zijn. Ook kan u hier terecht voor het ophalen van brandstoffen in ons afhaalmagazijn.