Schoorstenen

Uw schoorsteen specialist

Schoorsteenwerken

Groep Loncke is eveneens uw expert voor diverse schoorsteenwerken. Denk bijvoorbeeld aan het tuberen van uw bestaande schouw of aan het plaatsen van een volledig nieuwe schoorsteen. Daarnaast staan we ook paraat voor herstellingen en denken we graag met u mee, ook wanneer u kiest voor een van onze (inbouw)kachels.

Wij komen steeds ter plaatse om alles op te meten en informeren u grondig. U krijgt ook altijd een duidelijke offerte voorgeschoteld zonder dat u onaangename verrassingen hoeft te vrezen. De familie Loncke houdt hierbij steeds een oogje in het zeil om een kwalitatieve uitvoering van de werken te garanderen.

Reinigen van schoorstenen

Schoorsteenvegen

Zoekt u een schoorsteenveger voor het jaarlijks reinigen van uw schoorsteen? Groep Loncke in Vollezele staat bekend om op een uiterst klantvriendelijke en efficiënte wijze in te staan voor het reinigen van schoorstenen. Bij ons bent u zeker van een kwalitatieve schoorsteenreiniging. Hierbij werken we steeds op afroeping en zullen we u nooit dure onderhoudscontracten trachten aan te smeren, daar kunt u van op aan. 

Problemen oplossen, snel en effectief

Snelle hersteldienst voor uw schoorsteen

Voor eender welk probleem die te maken heeft met onze diensten trachten we een snelle hersteldienst aan te bieden en indien mogelijk binnen de 24 uur langs te komen.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen?

Contacteer ons vrijblijvend.