Terrasverwarmers

Groep Loncke - Terrasverwarmer Eurom 1

Terrasverwarmers kopen of huren

Officiële verdeler van Eurom


Sinds 2018 is Groep Loncke een officiële verdeler van Eurom. Eurom is een leverancier van verwarmingselementen op elektriciteit en gas. In het assortiment van Eurom vindt u onder andere traditionele terrasverwarmers op gas, maar ook elektrische tentverwarming. Dit gaat van de Heat and Beat Tower tot de Outdoor Heatpanel of de Partytent Heater. Het vermogen van onze terrasverwarming varieert van 900 tot 14.000 W en ook het bereik loopt op tot 100 m². Omdat onze terrasverwarming bovendien minimaal regenwaterdicht is, kunnen we altijd wel een oplossing aanbieden. In elk geval beschikt u steeds over een ruime keuzemogelijkheid.

Groep Loncke - Terrasverwarmer Eurom 2

Optimale warmte, unieke oplossingen

Terrasverwarming op maat van uw noden

Hoewel de meeste van onze terrasverwarmingstoestellen kant-en-klaar inzetbaar zijn, is maatwerk soms een must. Wij werken dan ook oplossingen uit op maat van uw noden. We kennen de voordelen en nadelen van onze terrasverwarmingstoestellen door en door, waardoor we een gezellig warm resultaat kunnen garanderen. We werken aan extra scherpe prijzen en zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht.

Op zoek naar terrasverwarming voor een gelegenheid?

Terrasverwarmers huren

U kunt bij ons niet alleen terrasverwarming kopen, maar ook huren. Wij verhuren terrasverwarming op gas dit aan particulieren en bedrijven. Ongeacht of het nu is voor een bedrijfsfeest of voor een trouwfeest, steeds rekent u op onze extra scherpe prijzen en uitmuntende flexibiliteit. Onze beglaasde terrasverwarmers zijn bovendien geschikt voor alle gelegenheden en bieden niet alleen extra warmte, maar stralen ook gezelligheid uit. In de verhuur van terrasverwarming zit ook de levering inbegrepen, net zoals de aansluiting of de gasflessen.

Terrasverwarming kopen of huren?

Wij adviseren u graag bij uw keuze!